TAZKIRAH UNTUK WANITA-REDHO.MPG

By
June 27th, 2013

Category: Ceramah Terbaik Ustaz

Tagged with: , ,

Handcrafted Baby Booties : Tempahan Addin's Booties Anda! >> Di Sini<<

TAZKIRAH UNTUK WANITA-REDHO.MPG

Tazkirah pendek untuk wanita dari ustazah Noor Laila Aniza yang bestt! Tq ustazah!Tp sorryyy tak abis rakam.hehe!

Saya sediakan link yang sangat berguna untuk anda: , INSPIRASIHANA - Butik Muslimah No.1 Malaysia , Dan juga Kedai Buku Agama

TwitterGoogle+PinterestFacebookWhatsAppShare

11 comments

  • ktn phg says:

    harap ustazah dapat upload byk lagi ceramah, terutamanya hal kekeluargaan dan rumahtangga, moga kita dpt pandangan alternatif dari seorang wanita, semoga segala pandangan ustazah juga dpt memberikan perspektif yg lebih cemerlang kepada islam…

  • Ikan Kelah says:

    Nama Ustazah ini apa hah? Patutnya Ustazah ni masuk TV……

  • Ikan Kelah says:

    Saya suka Ustazah ini. Cara penyampaian yang bersahaja, ringkas dan padat. Terasa tak puas pulak bila dengar ceramah nya.. Moga Allah merahmati Ustazah ni…

  • Ben Maximillian says:

    Harusnya ustazah yang berwajah manis ini harusnya pakai cadar biar lebih afdal untuk lelaki yang bukah muhrim melihat.

  • said amri says:

    manisnye ustazah ni..hehe

  • ReyaLi1987 says:

    Saya suka ustazah ni.

    Cuma ada confuse sket pasal penyakit kencing tikus tu.. Kalau kene kuarantin, bukan tak bley lari ke? Ada hadis pasal tu kalo x silap.

    Maybe ape yg ustazah cakap ialah, lari = berusaha ke arah lebih baik, kot.

  • azharofmalaysia says:

    i like ustazah ni. berceramah dalam nada rendah diri. practikal. tahniah ustazah. lagi bukan nak puji, i think muka ustazah ni manis. hati baik memancar pada wajah. alhamdulillah

  • jaymanjohn says:

    ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA POTONG LAAAAAAAAAAAAAAAA

  • aanritz says:

    ustazah ni mmg best ..bila tgk ustazah ni berceramah teringat ustazah masita ..rupa dan suara pon seakan ..

  • TheSlim1963 says:

    Wanipadi~~Kenapa ceramah video ni berhenti separuh jalannnn….!!! habiskanlah…plsssss….best sgt v.clip ni..!!!

  • firstandsecondlast says:

    sy suka ustazah ni.


  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    %d bloggers like this: