Ustaz Don Daniyal – Bapa Buang Anak

By
May 6th, 2013

Category: Ceramah Terbaik Ustaz, Ustaz Don Daniyal

Tagged with: , , , ,

Hijabster : Serlahkan Stailista Keayuan Anda Dalam Lilitan Tudung! >> Di Sini<<

Video Rating: 4 / 5

Saya sediakan link yang sangat berguna untuk anda: , INSPIRASIHANA - Butik Muslimah No.1 Malaysia , Buku-Buku Agama , Pereka Pakaian Muslimah (Padieka Raccolta)

25 comments

  • Ell Zack says:

    anak become lost of interest after what bapak had done them.

  • Asmeey Abu Bakar says:

    INILAH YG TERJADI… KEKADANG TU SEDIH SANGAT..

  • Azreen erin says:

    rindu ayah :-(

  • Fith Aziz says:

    Belum terlambatlagi utk berubah. walaupun ibu bapa kita buat macam2 kat kita. diorg ttp org yg melahirkan kita. sayangilah mereka. Kita sebagai ibu bapa atau bakal ibu bapa, jadi lah yg terbaik utk anak kita. Pandulah mereka di jalan ISLAM. Allahu akbar.

  • naz din says:

    ya allah,ustaz bila saya mendengar ceramah ustaz sampai air mata saya jatuh,thank ustaz

  • tiamisuhk says:

    alhamdulillah..makasi banyak ustad mg alloh memanjangkn umurmu”"utk menyampaikn risallah agama”"

  • Inugami Zamura says:

    Ya Allah, banyaknya dosa aku. Thanx ustaz Don. Konteks yang sangat mampat dan padat~

  • Nur Aqilah says:

    nasihat untuk diri sendiri~ ^_^

  • Eila Nasir says:

    ^_^ tah la.. blku pd …

  • Hasnaffna Hassnar says:

    Bila ko ada anak nanti.. jadi la ibu bapa yg baik untuk anak anak mu..

  • eja asri says:

    o ho’ .. tama sya…

  • eja asri says:

    sabar lah.. sabar itu separuh drpd iman…. insyaAllah awak akan merasainya di syurga…heheh ok yang penting sabar..:)

  • umngokburut says:

    Telah pun menonton

  • arifin jalin says:

    Saya dari kecil tak de ayah,jadi saya tak pernah rasa,ayah saya buang saya dari kecil

  • muhdzainulariffin96 says:

    Tersentuh apabila tgk vidoe nie

  • BeckhamFranco says:

    i love the last part when ustaz don said doa ibu dan bapa sentiasa Allah makbulkan.

  • Aida mat noh says:

    sungguh mengasyikkan video ini….semoga video ini dapat membuka mata kepada para ibubapa especially kepada yg brgelar “BAPA” yg x prnh menghargai kewujudan seorang anaknya sendiri…..yg tak pernah menghargai anugerah yg ternilai didunia dan akhirat ini….insyaallah…amin…

  • wan ridzwan says:

    thats true!!

  • izzatti aqilah says:

    Abah tak penah ignore kami adik beradik. Even abah tgh kursus abh slalu pntgkn kmi. Abah.. Kami syg abah :’)

  • inimohdafiqaizat15 says:

    Salah satu ceramah yg paling saya gemari ;)

  • Far East says:

    2.15 – 2.45 . Sama laa :( . Allah ampuni lah segala dosa ku :’(

  • wawahani says:

    T___________T

  • Faizal khihan says:

    relax broo… diaorang busy pun untuk awak

  • Faizal khihan says:

    alhamdulillah! walaupun ayah aku jarang duduk kat umah,tetap beri kasihan sayang n kesenangan pada anak2! thanks abah sebab selalu dahulukan kitaorang dulu daripada diri abah sendiri <3

  • akoi1904 says:

    aduhai.. sayu nye.. dgn background music nya and apatah lagi ceramah Ustaz Don…
    tak rugi masa dgr ceramah mcm ni…


  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    %d bloggers like this: